Пошук

МОЛОДІЖНІ ДЕБАТИ В НВК №2

Дата: 21.02.2020 15:41
Кількість переглядів: 893

Фото без опису

   Відділом у справах дітей, сім’ї та молоді Немирівської міської ради  було запрошено представників Вінницького дебатного осередку від ВМГО «Федерація дебатів України» (Vinnytsia Debate Union) для спільного проведення молодіжних дебатів, які відбулися в НВК №2 м.Немирів сьогодні, 21 лютого. "Вінницький Дебатний Клуб" функціонує вже понад п'ять років та є організатором Всеукраїнського дебатного турніру "Кубок Фенікса".

   Проект спрямований на залучення соціально активної молоді до громадського обговорення актуальних соціальних проблем, розвиток критичного, аналітичного, конструктивного мислення, ораторських навичок, толерантності, поваги до опонентів та вироблення уміння відстоювати випадково надану їм позицію завдяки власним навичкам аргументації - повідомив голова Вінницького дебатного клубу “SetUp”  Мирослав Мельничук, який розповідав учням НВК №1, НВК №2 та студентам коледжу правила участі у дебатах.

   Приймали участь у дебатах 16 команд. Програма була поділена на раунди, в перерві між якими організатори запрошували на каву-брейк.

   Теми для дебатів учасникам видавалися за 15 хвилин до початку дебатного раунду,  що давало змогу учасникам тренувати свої навички аргументації та логіки у критичних умовах. Результати кожного раунду підбивали спеціальні дебатні судді, серед яких були і представники дебатного клубу «Точка зору» з м. Жмеринка. Переможцями у дебатах стали Гончар Анна та Пилипенко Анастасія, які отримали грамоти виконавчого комітету Немирівської міської ради.

   Загалом наша молодь дуже завзято приймала участь у дебатах, від яких  склалися найкращі враження.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора