Пошук

ЧЕМПІОНАТ НА КУБОК МІСЬКОГО ГОЛОВИ

Дата: 24.02.2020 13:19
Кількість переглядів: 533

Фото без опису

   Минулі вихідні дні були багаті на поєдинки команд, які беруть участь у змаганнях на Кубок Немирівського міського голови Віктора Качура.

   В суботу, 22 лютого, відбулась зустріч команд групи Б: «Олімпік» (поліція)-«Ковалівка-Чуків» (4:3); «Коледж»-«Патріот» (1:6); «Ковалівка-Чуків»-«Патріот» (РВК) (1:1); «Коледж»-«Олімпік» (1:5); «Ковалівка-Чуків»-«Коледж» (8:4); «Патріот»-«Олімпік» (7:1).

  В неділю, 23 лютого, грали команди другої половини групи А. Рахунки: «НВК №1»-«Nemiroff» (2:3); «Юність»(Ковалівка)-«Байраківка» (5:4); «Nemiroff»-«Байраківка» (4:7); «Старт»(Медвежа)-«Юність» (Ковалівка) (6:1).

  В результаті поєдинків у групі А на першому місці – «Nemiroff», на другому – «Ковалівка-Чуків», на третьому – «Байраківка». У групі Б першість утримує «Патріот» (РВК), на другому місці «НВК №1», на третьому «Олімпік» (поліція).

   Наступні зустрічі відбудуться в неділю, 1 березня. О 10 годині почнуть змагатися команди-переможці групи А, а о 12 годині почнуться поєдинки за загальні призові місця команди групи Б.

  Фінальна зустріч  змагань на Кубок Немирівського міського голови, відбудеться 8 березня.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора