Пошук

ПРАКТИЧНО-ТЕОРЕТИЧНИЙ СЕМІНАР ЗАВІДУВАЧІВ В НЕМИРІВСЬКОМУ ДНЗ №4 «СОНЕЧКО»

Дата: 24.02.2020 13:37
Кількість переглядів: 553

Фото без опису

   21 лютого 2020 р. в Немирівському ДНЗ 4 Сонечко відбувся практично-теоретичний семінар завідувачів ЗДО Немирівської об’єднаної територіальної громади на тему: «Створення ефективного розвивального середовища в дошкільному закладі для всебічного розвитку вихованців». В роботі семінару взяли участь: начальник відділу освіти Немирівської міської ради Алла Євгенівна Мрищук, методист КУ Немирівського центру по обслуговуванню закладів освіти Лариса Василівна Зозуля, керівники та вихователі-методисти закладів дошкільної освіти Немирівської ОТГ, а також  вчителі початкових класів НВК1 та НВК №2 м. Немирова.

   В ході семінару була проведена екскурсія закладом, тренінг на знайомство учасників семінару завідувачем Караванською-Гавриленко Оксаною Василівною. Вихователь старшої групи Дзвіночок Засієнко Людмила Василівна провела комплексне заняття з математики на тему: «Цікава зустріч». Вихователь-методист Олещук Надія Трохимівна розповіла про особливості впровадження інклюзії в ДНЗ. А практичний психолог Проценко Олена Георгіївна продемонструвала фрагмент заняття з інклюзії на тему: «Артикуляційні, сенсорні вправи», під час якого учасники семінару виконували поставлені завдання практичним психологом. На завершення семінару відбулася драматизація казки «Рукавичка» у постановці педагогічного колективу.

   Підсумок роботи семінару провела методист КУ Немирівського МЦОЗО Зозуля Лариса Василівна. По завершенню семінару в усіх учасників залишилися приємні враження. Ми раді бачити гостей у нашому закладі та самі готові навчатися та переймати новітні освітні технології.

   Дякуємо всім, хто завітав до нас!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора