Пошук

РАЙОННА ЛІКАРНЯ НЕ БУДЕ ЗАКРИТА!

Дата: 05.03.2020 16:58
Кількість переглядів: 1668

Фото без опису

Звернення міського голови Віктора Качура до мешканців району.

ШАНОВНІ ЗЕМЛЯКИ!

 Мене, як і вас, сьогодні непокоїть,  що існування Немирівської ЦРЛ, як і багато районних лікарень області не вписується в стратегію медичної реформи на Вінниччині.

 Підстави для занепокоєння є серйозними. Адже, якщо  виникають проблеми зі здоров’ям, ми звертаємося по допомогу до лікарів,   які працюють у нашій районній лікарні. Бо не всі жителі району можуть звернутися по медичну допомогу у Вінницю. Однак, згідно з затвердженим урядом переліку опорних закладів,  наша лікарня туди не входить, а це означає, що департамент охорони здоров’я не зацікавлений в її роботі. Разом з тим, бюджет району коштів на  утримання не має, що може призвести до її закриття.

   Але я хочу заспокоїти всіх жителів району в тому, що центральна районна лікарня не закривається.   З квітня вона буде  підпорядкована Немирівській міській раді і утримуватиметься за  кошти  місцевого  бюджету.  

     Запевняю: підстав для хвилювання немає. Районна лікарня є і надалі буде лікувати людей. Вона має високу репутацію, оскільки в ній  працюють кваліфіковані спеціалісти  з великим досвідом роботи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора