Пошук

ПОСИЛЕННЯ КОНТРОЛЮ ЗА ДОТРИМАННЯМ ДЕЗІНФЕКЦІЙНИХ ЗАХОДІВ

Дата: 06.03.2020 09:52
Кількість переглядів: 686

Фото без опису

      У зв’язку із можливою загрозою поширення коронавірусу в Україні Департамент освіти і науки облдержадміністрації, враховуючи рішення позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 03 березня 2020 року протокол №6, звертає увагу на необхідність посилення роботи щодо створення належних санітарно-гігієнічних умов для усіх здобувачів освіти, педагогічних та науково-педагогічних працівників в приміщення закладів освіти всіх типів та рівнів, в гуртожитках, їдальнях та харчоблоках, місцях спільного користування.

   Керівники закладів загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти Немирівської ОТГ посилюють дезінфекційний режим. Мова йде про вологе прибирання, очищення поверхонь меблів, дверних ручок, провітрювання приміщень, дотримання температурного режиму та правил особистої гігієни.

   Про це повідомляють у відділі освіти Немирівської міської ради.

   Окрім цього, у школах проводять інформаційні хвилини, під час яких інформують учнів про правила особистої гігієни та поведінки під час поширення інфекційних захворювань.

   «Інформування учнів про елементарні засоби гігієни, а також організація у школах та дитсадках відповідних дезінфекційних заходів – це важливий момент для запобігання будь-якого інфекційного захворювання», - зазначає начальник відділу освіти  Алла Мрищук.

   Також у школах та садках пильно стежать за станом здоров`я учнів та дошкільнят.

   У разі виявлення у дітей ознак будь-якого захворювання, батьків закликають залишати дітей вдома та звернутися до сімейного лікаря. Також рекомендується обмежити проведення масових заходів, не допускати скупчення великих груп здобувачів освіти на  певній території.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора