Пошук

ВІДБУЛОСЯ ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ ІНІЦІАТИВНОЇ ГРУПИ З ФОРМУВАННЯ СКЛАДУ МОЛОДІЖНОЇ РАДИ

Дата: 10.03.2020 09:10
Кількість переглядів: 716

Фото без опису

   06 березня відбулося перше засідання ініціативної групи з підготовки проведення установчих зборів для формування складу Молодіжної ради Немирівської міської об’єднаної територіальної громади.

   Потрібно зазначити, що Молодіжна рада – консультативно-дорадчий, представницький орган Немирівської міської ради, мета діяльності якої – залучення молоді ОТГ до формування молодіжної політики та соціально-культурного розвитку громади, забезпечення узгодженості дій у розв’язанні питань, пов’язаних із життям молоді та її участі в усіх сферах життя ОТГ.

   Під час засідання члени групи ознайомилися з Положенням про Молодіжну раду Немирівської міської ОТГ і про ініціативну групу з підготовки установчих зборів для формування складу Молодіжної ради.  Було обрано голову ініціативної групи – Лящ Вікторію.

   Ініціативна група  визначила зразок заяви та біографічної довідки (анкети) для кандидатів у члени Молодіжної ради. Заяви кандидати зможуть подавати голові ініціативної групи до 06 квітня 2020 року.  Також  визначена дата і місце проведення установчих зборів  – 05 травня 2020 року в актовій залі Немирівської міської ради. 

З більш детальною інформацією щодо створення Молодіжної ради Немирівської міської ОТГ можна ознайомитися на веб-сайті  Немирівської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора