Пошук

ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА І ПОБУТОВОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ

Дата: 13.03.2020 14:01
Кількість переглядів: 524

Фото без опису

   День комунальника − професійне свято, яке традиційно відзначається кожної третьої неділі березня. Цього року свято припадає на 15 березня. Цей день присвячений людям, які виконують вкрай необхідну справу – забезпечення життєдіяльності міст, надання різних послуг та все можливе для того, щоб життя кожного українця було комфортним, зручним та безпечним.

   Тому сьогодні, 13 березня, в актовій залі Немирівської міської ради, відбулося урочисте зібрання усіх, хто працює у житлово-комунальної галузі Немирова. Від імені міського голови Віктора Качура  заступник  з питань розвитку інфраструктури та інвестиційних проєктів Олександр Хіхлач привітав комунальників та вручив їм грамоти.

   – Цей день є проявом уваги та поваги до людей, які своєю непростою щоденною працею забезпечують затишок і комфорт в наших домівках – зазначив він, – людей, які щодня докладають усіх зусиль, щоб немирівчани, всупереч труднощам сьогодення, мали охайно прибрані вулиці та території, стабільне забезпечення водою, щоб була  безперебійною робота інженерних комунікацій. То ж велике їм за це спасибі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора