Пошук

ЩО ВАРТО ЗНАТИ ПРО ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ

Дата: 16.03.2020 11:52
Кількість переглядів: 899

Фото без опису

   З 12 березня  дитсадки, школи та інші навчальні заклади пішли на тритижневий карантин через епідемію коронавірусу. Тож перед батьками і вчителями постало питання, як забезпечити дітям навчання у цей час.

   Тритижневий карантин у школах і потреба миттєво перейти на дистанційне навчання – це насправді серйозний виклик для нашої системи шкільної освіти.

   Але кожна проблема – це нові можливості й гарний привід, щоб нарешті почати робити те, що давно потрібно було зробити.  Для дітей – навчитися вчитися самостійно. Для вчителів – використовувати технології дистанційного і змішаного навчання. А для батьків – знайти час та бажання допомогти своїм дітям та тримати на контролі процес самостійного навчання, тим більше, що інформаційних ресурсів є більше, ніж достатньо.

   Провівши моніторинг дистанційного навчання шкіл  Немирівської ОТГ, виявлено, що в усіх школах цей процес налагоджений, зокрема інформацію для учнів подають через сайти, блоги, групи у Viber та Messenger. Варто також зазначити, що найбільш потужними ресурсами володіють НВК №1 та НВК №2 міста Немирова, які є на їх офіційних сайтах та відкриті для загального користування. Також є безліч безкоштовних уроків на різних онлайн платформах та YouTube. То ж якщо мати доступ до мережі інтернет та бажання навчатися, то дистанційне навчання не складе труднощів вашій дитині.

   Бажаємо успіхів!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора