Пошук

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ГРОМАДИ!!!

Дата: 20.03.2020 11:05
Кількість переглядів: 1201

Фото без опису

   З метою попередження розповсюдження  коронавірусної інфекції  COVID-19 просимо дотримуватися всіх профілактичних заходів!

   Звертаємося до тих, хто протягом останніх 14 днів були в країнах, де зареєстровані випадки коронавірусної інфекції, залишитися на самоізоляції. 

   Зважаючи на серйозність ситуації, згідно з чинним законодавством про інфекційну безпеку та надзвичайні стани КП «Немирівський міський ЦПМСД» обмежує доступ до лікувального закладу та переходить виключно на прийом пацієнтів із невідкладними та загрозливими для життя станами. В усіх інших, не термінових, випадках відвідування амбулаторії необхідно попередньо узгодити зі своїм сімейним лікарем в телефонному режимі та записатись на прийом в обумовлений лікарем час на сайті підприємства http://nemmcpmsd.vn.ua/index.p…/elektronnyi-zapys-do-likaria або звернувшись до реєстратури Немирівської ЛА ЗПСМ за телефоном 04331-2-18-32 або 067-433-19-13.
   Для Вашої безпеки та безпеки медичних працівників наполегливо радимо дотримуватись наступних вимог:

- обмежте відвідування лікарів, без нагальної потреби;

- отримання рецептів, довідок, не термінові консультації узгоджуйте в телефонному режимі;

- пацієнти з ознаками респіраторних інфекцій(кашель, нежить, висока температура), повинні залишатися вдома і консультуватись з лікарем в телефонному режимі;

- максимально обмежте контакти з іншими людьми. Особливо наголошуємо, на обмеженні перебування в людних місцях літніх людей, адже для них коронавірус несе смертельну небезпеку. Смертність людей цієї вікової категорії найвища!

- застосовуйте елементарні заходи безпеки: миття рук з милом та обробка спиртовмісним антисептиком;

- в разі найменшої підозри на COVID-19 негайно самоізолюйтесь і неухильно дотримуйтесь «Рекомендацій для осіб, з підозрою або хворими на COVID-19, які перебувають вдома на самоізоляції» викладених нижче.

   З повагою, адміністрація та лікарі Немирівського міського ЦПМСД


КОНТАКТНІ ТЕЛЕФОНИ ЛІКАРІВ ПЕРВИННОЇ ЛАНКИ:

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора