Пошук

ПОМЕР ПОЧЕСНИЙ ГРОМАДЯНИН НЕМИРОВА ВІТОЛЬД ІВАНОВИЧ ЧЕРЕВАТЮК

Дата: 13.04.2020 12:17
Кількість переглядів: 3805

Фото без опису

   На 88 році життя помер Почесний громадянин міста Немирова, колишній головний лікар Немирівської ЦРЛ, кавалер орденів «Знак пошани» і Трудового Червоного Прапора, Заслужений лікар та Відмінник охорони здоров’я України Череватюк Вітольд Іванович.
   Народився В.І.Череватюк 3 лютого 1933 року в смт. Дашів Іллінецького району Вінницької області, медичну освіту здобув у Вінницькому медичному інституті. Працював завідувачем хірургічного відділення Іллінецької районної лікарні, а в 1963 році був переведений на посаду головного лікаря Немирівської ЦРЛ. За роки його керівництва на Немирівщині було значно поліпшено процес охорони здоров’я: споруджено нові лікувальні корпуси ЦРЛ та вперше в Україні було створено багатопрофільне відділення медичної реабілітації. Хірург-уролог, В.І.Череватюк здійснив сотні операцій, залишаючись при цьому талановитим керівником, чудовим наставником молодих лікарів. З його іменем пов’язана ціла епоха в розвитку медичної галузі нашого краю. І на пенсії, В.І.Череватюк продовжував працювати лікарем майже до останніх років свого життя. Він був порядною людиною, гарним сім’янином, справжнім патріотом міста Немирова. Пам’ять про нього надовго залишиться в серцях усіх, хто його знав.
   Колектив, виконавчий комітет та депутати Немирівської міської ради глибоко сумують з приводу смерті Почесного громадянина міста Череватюка Вітольда Івановича та висловлюють щирі співчуття рідним і близьким покійного.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора