Пошук

В РЕЖИМІ ОНЛАЙН СТАРТУЄ XV ВСЕУКРАЇНСЬКА БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ «СЕРЦЕ ДО СЕРЦЯ»

Дата: 12.05.2020 13:45
Кількість переглядів: 1088

Фото без опису

   Всеукраїнський благодійний фонд "Серце до серця" розпочав національний збір коштів  на кардіореанімаційне обладнання у дитячі лікарні країни!

   У цей не простий час, дитячим лікарням кожної області та їх маленьким пацієнтам вкрай необхідні апарати штучної вентиляції легень (ШВЛ), реанімаційні столики для новонароджених, стаціонарні кювези, кардіомонітори, шприцеві інфузійні насоси, портативні УЗД апарати, ангіографи, КТ – і МРТ – установки, дефібрилятори, електрокардіографи, апарати для добового моніторування серцевої діяльності (холтери), пульсоксиметри і навіть звичайні тонометри,  для надання якісної, вчасної та кваліфікованої допомоги.

 

   Запрошуємо жителів Немирівської міської об’єднаної територіальної громади, підприємців, депутатів та всіх небайдужих долучитися до участі у XV Всеукраїнській благодійній акції «Серце до серця».

 

   Для складання зведеної звітності по Немирівській громаді просимо надати в відділ у справах дітей, сім’ї та молоді Немирівської міської ради копії квитанцій про перераховану суму, або надіслати відскановані квитанцій на електронну адресу: viddilsdm.gmail.com

   Благодійний внесок можна зробити онлайн на сайті https://sercedoserca.com.ua/, через Приват 24, через термінал самообслуговування або у відділенні банку за реквізитами:

реквізити для перерахування благодійних внесків:

АТ КБ «ПРИВАТБАНК» IBAN UA 02 312378 0000026001053813052 ЄДРПОУ 34354227 МФО 312378, призначення платежу: «Благодійний внесок на закупівлю медичного обладнання для Вінницької області».

   Крім того, повідомляємо, що більш детальну інформацію про проведення акції розміщено на офіційному web-сайті  Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» www.sercedoserca.com.ua .

   У зв’язку із впровадженням карантинних заходів на території України, з метою запобігання поширення коронавірусної інфекції акцію продовжать до кінця травня з фіналом 1 червня,  повідомили на сторнці БФ “Серце до серця”.

                                                  

Відділ у справах дітей,

сім’ї та молоді


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора