Пошук

ОНЛАЙН-МАРАФОН «У ПОШУКАХ ТАЛАНОВИТОЇ МОЛОДІ!"

Дата: 16.05.2020 15:32
Кількість переглядів: 727

Фото без опису

   З нагоди Дня захисту дітей відділ у справах дітей, сім’ї та молоді Немирівської міської ради проводить онлайн-марафон «У ПОШУКАХ ТАЛАНОВИТОЇ МОЛОДІ».

Талановита, креативна та творча молодь Немирівської громади можуть проявити свої уміння та отримати за це подарунки.

    Для участі у марафоні потрібно зняти коротеньке відео та надіслати його на електронну адресу viddilsdm@gmail.com або в приватні повідомлення нашої Facebook сторінки.

У марафоні оголошено чотири номінації:

  • спортивні досягнення;
  • креатианий відеоролик;
  • танці;
  • вокал та мелодекламація.

     Якщо ви вмієте стояти на голові, граєте в настільний теніс сам з собою або жонглюєте кульками – перша номінація саме для вас. Дітлахи, які є полюбляють знімати відео у Like та Tiktok можуть зняти креативний ролик та виграти у другій номінації. Усі, хто любить танцювати теж можуть зробити відео свого запального танцю і стати переможцем у третій номінації. Ті, хто вміє гарно співати, читати вірші та прозу продемонструйте свій талант на відео і перемагайте у четвертій номінації.

   В онлайн-марафоні мають право брати участь молодь віком до 20 років. Учасникам потрібно зняти відео тривалістю до 60 секунд, яке має бути хорошої якості, горизонтальне з власним контентом.

  Прийом відео до 24 травня включно. З 25 усі відео будуть опубліковані на сторінці Facebook,  а з 28 травня конкурсною комісією буде переглянуто усі відео та визначено переможців з врахуванням кількості вподобань.

Дізнатись імена переможців дітей та підлітків можна буде на сторінках Facebook  та Instagram Немирівської міської громади в день фіналу онлайн-марафону – 01 червня 2020 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора