Пошук

01.01.2021 РОКУ ВВОДИТЬСЯ У ДІЮ ПОНОВЛЕНА НОРМАТИВНА ГРОШОВА ОЦІНКА ЗЕМЕЛЬ НАСЕЛЕНОГО ПУНКТУ М. НЕМИРІВ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дата: 18.05.2020 11:15
Кількість переглядів: 2378

Фото без опису

   Рішенням 53 (чергової) сесії Немирівської міської ради 1 скликання від 07.05.2020 р. № 1396 затверджено Технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту м. Немирів Немирівської міської ради Немирівського району Вінницької області.

  Нормативна грошова оцінка земель населеного пункту м. Немирів Немирівської міської ради Немирівського району Вінницької області, вводиться у дію з 01.01.2021 року.

    З часу  введення у дію нормативної грошової оцінки земель населеного пункту м. Немирів орендарям земельних ділянок, розташованих у м. Немирів Вінницької області, необхідно внести зміни до договорів оренди землі у частині розрахунку орендної плати за землю.

   На Немирівську об’єднану державну податкову інспекцію ГУ ДФС у Вінницькій області покладено контроль за поданням податкових декларацій з плати за землю платниками земельного податку і орендної плати на підставі витягів з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельних ділянок, затверджену цим рішенням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора