Пошук

«ВІННИЦЯГАЗ» НАГАДУЄ: ПЛАТА ЗА РОЗПОДІЛ ГАЗУ ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ ДО 20 ЧИСЛА ПОТОЧНОГО МІСЯЦЯ

Дата: 15.06.2020 10:36
Кількість переглядів: 362

   Споживачі газу з січня 2020 року сплачують за газ та його доставку за новим порядком. Олата розподілу газу здійснюється за окремим рахунком, до 20 числа місяця, в якому споживач отримує послугу. Тобто, за червень - до 20 червня. При цьому не обовязково чекати паперового рахунку.

Клієнти «Вінницягаз» мають можливість завантажити рахунки, сплатити за  розподіл газу онлайн в Особистому кабінеті на сайті 104.ua, мобільних додатках 104Mobile та 104Mobile Light, чат-боті 7104ua у Viber.

 

   Сплатити дистанційно, можна прямо з дому, у зручний час, без черг, поїздок та зайвої трати часу. Це особливо зручно в умовах карантину та літньої спеки.

   До ваших послуг наступні сервіси дистанційної оплати:

? Особистий кабінет на сайті 104.ua http://bit.ly/cabinet104

? Чат-бот «7104ua» у Viber http://bit.ly/7104uaViber

? Мобільний додаток 104Mobile для Android
http://bit.ly/104Android

? Мобільний додаток 104Mobile Light для iPhone http://bit.ly/104iPhone

? система інтернет-платежів Portmone.com ;

? сервіс онлайн-платежів iPay.ua https://www.ipay.ua/ua/bills/rgc_vinnicagaz;

? інтернет-послуги "Ощад 24", "ПриватБанк" (розрахунок будь-якою карткою) https://next.privat24.ua/payments/form/{"token" : "a95ee2c247d566ef469088b558f0f2ect6nv5p77"} ;

? платіжна система Центру муніципальних систем управління https://www.pay.vn.ua/ тощо.

 

   Розрахуватися можна також у будь-якому відділенні "Укрпошти" , через відділення будь-якого  банку або термінали самообслуговування.

 

   Від вчасної оплати споживачами отриманої послуги розподілу газу залежать стан та робота усієї газорозподільної мережі області, їх обслуговування та ремонт, робота аварійно-диспетчерської, метрологічної, обслуговуючих та інших служб підприємства, Центрів обслуговування клієнтів тощо.

   В літню пору проводяться ремонтні роботи магістралей та обладнання по всьому регіону. Відповідно надзвичайно важливим є вчасне надходження плати за надані послуги.

 

   Компанія вдячна споживачам, які знаходять можливість вчасно розрахуватись за послугу доставки газу. Адже неплатежі ведуть до виникнення критичної ситуації на підприємстві, а для споживачів – це накопичення боргів, які потім буде складно враз погасити.

   ????Детально про оплату доставки газу тут: https://bit.ly/30ywpEJ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора