Пошук

НА ЗАСІДАННІ КОМІСІЇ РОЗГЛЯНУЛИ ПИТАННЯ ЩОДО ПОСИЛЕННЯ ПРОТИЕПІДЕМІЧНИХ ЗАХОДІВ

Дата: 17.06.2020 16:33
Кількість переглядів: 2611

Фото без опису

16 червня 2020 року відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Немирівської об’єднаної територіальної громади під головуванням голови комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Немирівської ОТГ, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Торохтія М.В.

В ході засідання було розглянуто низку питань, зокрема:

   - про посилення протиепідемічних заходів на території Немирівської міської ОТГ.

   - про посилення протиепідемічних заходів в закладах освіти, культури і мистецтва та проведення релігійних заходів в храмах на території Немирівської ОТГ.

  - про посилення контролю за дотриманням протиепідемічних заходів під час перевезення пасажирів автомобільним транспортом.

   - про стан утримання джерел протипожежного водопостачання у Немирівській ОТГ.

   - щодо протидії пожежам у природних екосистемах, протипожежного захисту лісових масивів, лісопаркових зон та сільгоспугідь.

   - про посилення щодо організації протиепідемічних заходів з торгівлі на ринках на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19.

   - про шляхи запобігання отруєнню бджіл при обробітку сільськогосподарських культур засобами захисту рослин.

Рішення щодо розглянутих питань містяться в протоколі №20 від 16 червня 2020 року ви можете прочитати за посиланням:  https://nemyriv-mrada.gov.ua/news/1592393569/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора