Пошук

«ДОСТУПНЕ СОЦІАЛЬНЕ ТАКСІ» КУ «НМТЦСО» НАДАЄ БЕЗКОШТОВНІ ПОСЛУГИ З ПЕРЕВЕЗЕННЯ

Дата: 24.06.2020 08:56
Кількість переглядів: 2291

Фото без опису

  При КУ «Немирівський міський територіальний центр соціального обслуговування» (надання соціальних послуг) Немирівської міської ради створено службу «Доступне соціальне таксі» для перевезення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших маломобільних груп населення Немирівської ОТГ. В грудні 2019 року Немирівська громада отримала від Фонду соціального захисту інвалідів Міністерства соціальної політики України спеціально обладнаний автомобіль для перевезення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, які пересуваються на інвалідних візках, за допомогою палиць, милиць, ходунків з метою створення сприятливих умов для їх безкоштовного та безперешкодного пересування.

Служба приймає замовлення в робочі дні

з понеділка по п’ятницю з 8.00 год. до 16.00 год.

за номером телефону:

098-079-76-99.

   Заявки на обслуговування приймаються не пізніше, ніж за один день до дати надання послуг з перевезення. Невідкладні заявки виконуються у разі наявності вільного часу в графіку або збігу їх із замовленими маршрутами. При цьому отримувач  послуги служби перевезення вказує день, час запланованої поїздки, початкову та кінцеву адресу маршруту. Для того, щоб скористатися послугою, необхідно укласти договір і подати при першому зверненні такі документи:
- заяву;

- копію паспорта;

- копію документа, що надає право на безкоштовне перевезення (пільгового посвідчення, довідки МСЕК, висновку ЛКК, медичної довідки тощо).

   Надалі отримувач послуги перевезення надає лише заявку на перевезення.

   Послуги з перевезення надаються безкоштовно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора