Пошук

ЦРЛ ПРИЙНЯТО У ВЛАСНІСТЬ НЕМИРІВСЬКОЇ ОТГ

Дата: 08.07.2020 14:56
Кількість переглядів: 1623

Фото без опису

   На 56 сесії Немирівської міської ради 1 скликання, яка відбулася 7 липня, першим розглянули питання про заміщення депутата міської ради 1 скликання замість вибулого.
   Сесія визнала повноваження депутата Укринського Анатолія Вячеславовича, включеного до виборчого списку місцевої організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» на виборах 18 грудня 2016 року, і після прийняття ним присяги ввела його до складу постійної комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я та санітарного нагляду та закріпила за депутатом виборчий округ №17. Дане рішення буде направлено до Немирівської міської виборчої комісії.
   За пропозицією міського голови Віктора Качура, депутати затвердили на посаду заступника міського голови з гуманітарних питань Хіхлача Олександра Васильовича, який до цього працював заступником міського голови з питань розвитку інфраструктури та інвестиційних проєктів. На цю посаду затверджено Кушко Ларису Петрівну, яка працювала начальником відділу комунального майна міськради. 
   Сесія затвердила акт приймання-передачі у комунальну власність Немирівської міської ради цілісного майнового комплексу і земельної ділянки Центральної районної лікарні Немирівської районної ради та затвердила Статут підприємства. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора