Пошук

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ

Дата: 21.07.2020 14:21
Кількість переглядів: 659

Фото без опису

ОГОЛОШЕННЯ 

про проведення конкурсу з визначення проектів (заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з місцевого бюджету Немирівської міської об’єднаної територіальної громади

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 року № 1049 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка» та на виконання рішення 51 (позачергової) сесії 1 скликання від 17 березня 2020 року №1357 «Про проведення конкурсу з визначення проектів (заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з місцевого бюджету Немирівської міської об’єднаної територіальної громади», виконавчий комітет Немирівської міської ради оголошує конкурс з визначення проектів (заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) надається фінансова підтримка з місцевого бюджету Немирівської міської об’єднаної територіальної громади, (далі – Конкурс).

Пріоритет надається  проектам (заходам), виконання (реалізація) яких спрямовано на:

– соціально-економічний розвиток;

– культурно-просвітницьку діяльність;

– національно-патріотичне виховання;

– охорону пам’яток історії та культури;

– допомогу соціально незахищеним верствам населення;

– розвиток громадянського суспільства.

Конкурсні пропозиції, які подаються інститутами громадянського суспільства для участі у Конкурсі, мають бути складені державною мовою та містити:

1) заяву про участь у Конкурсі, складену за формою, що затверджена організатором Конкурсу;

2) опис проекту та кошторис витрат, необхідних для реалізації проекту, за формою, що затверджена організатором Конкурсу. Опис проекту повинен містити мету і завдання, план виконання із зазначенням строків та відповідальних виконавців на кожному етапі, очікувані результати, інформацію про цільову аудиторію, залучені до реалізації проекту інші інститути громадянського суспільства, детальний розрахунок витрат та джерела фінансування;

3) листи-підтвердження органу місцевого самоврядування та його виконавчих органів, органів державної влади, інститутів громадянського суспільства, інших установ та організацій (в разі їх залучення до реалізації проекту);

4) інформаційна довідка (описовий звіт) про діяльність громадської організації протягом останніх двох років (з інформацією про проведення конкретних заходів на території територіальної громади за участю членів організації та громадськості), джерела фінансування громадської організації, її матеріально-технічну базу та кадрове забезпечення.

Конкурсні пропозиції подаються у друкованій та електронній формі.

Усі документи, що складають друкований варіант конкурсної пропозиції, мають бути пронумеровані та належним чином засвідчені.

Організація та проведення Конкурсу, проведення заходів учасниками конкурсу здійснюється відповідно до Порядку.

Програми (проекти, заходи), що подаються для участі у Конкурсі, мають бути розраховані не більше ніж на 1 бюджетний рік.

У разі визнання проекту переможцем Конкурсу кошторис витрат має бути доопрацьований інститутом громадянського суспільства з урахуванням діючих на момент затвердження кошторису норм та нормативів, цін та тарифів, а також з дотриманням принципу економного витрачання бюджетних коштів та максимальної ефективності їх використання.

Коштом місцевого бюджету фінансуються лише заходи проекту (заходу).

Фінансова підтримка не передбачає фінансування капітальних видатків, а також виплату заробітної плати та гонорарів.

Обсяг фінансування Програми здійснюється за рахунок бюджету та уточнюється в процесі формування міського бюджету на відповідний бюджетний рік.

Строки проведення Конкурсу – відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 року № 1049 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка».

Конкурсні пропозиції приймаються з 27 липня до  25 серпня 2020 року щоденно, крім вихідних та святкових днів, за адресою: м. Немирів, вул. Соборна, 26, відділ економічного розвитку та соціального захисту населення.

Конкурсні пропозиції оцінюватимуться за критеріями відповідно до Порядку.

Електронна пошта: nemyrivotg@gmail.com (у темі листування вказати: «Конкурс проектів ІГС 2020»).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора