Пошук

З 27 ЛИПНЯ ЧЕРЕЗ РЕМОНТ МЕРЕЖ НЕ БУДЕ ГАЗУ В НЕМИРІВСЬКОМУ РАЙОНІ

Дата: 23.07.2020 09:03
Кількість переглядів: 1182

Фото без опису

   З 27 липня 2020 року «Вінницягаз» проведе сезонні ремонтні роботи на розподільних газових мережах від ГРС «Немирів» (сільська нитка).

   У зв’язку з цим з 27 липня заплановане тимчасове припинення газопостачання споживачів наступних населених пунктів: Кароліна, Бугаків, Озеро, Червоне, Зарудинці, Йосипенки, Н.Обіходи, Коржівка, Чуків, Вовчок (Зарудинецька сільська рада), Вовчок (Вовчоцька сільська рада), Пархилівка, Довжок, Остапківці, Перепеличе, Мухівці, Воробіївка, Сокілець, Олексіївка, Стрільченці, Гиринки, В.Бушинка, Шолудьки, М.Бушинка, Забужжя.

   Роботи проводяться для забезпечення належного технічного стану газорозподільних мереж та безпечного постачання природного газу споживачам.

   Компанія просить вибачення у споживачів за тимчасові незручності.

   Газопостачання буде відновлене по мірі виконання запланованих робіт.

   Прохання до мешканців будинків та квартир перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами після припинення газопостачання та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників АТ «Вінницягаз» до газових приладів своїх помешкань.

   Наголошуємо на тому, що з метою забезпечення безпечного газопостачання, відновлення подачі газу буде проводитися лише за наявності мешканців в своїх будинках та квартирах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора