Пошук

ДО УВАГИ ФІЗИЧНИХ ОСІБ ТА СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ, ЯКІ Є ВЛАСНИКАМИ БДЖОЛОСІМЕЙ

Дата: 26.08.2020 13:02
Кількість переглядів: 1328

    Відповідно до пункту 7 постанови Кабінету Міністрів України від 07 лютого 2018 № 107 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції», у 2020 році фізичним та юридичним особам передбачена дотація за бджолосім’ї.

  Дотація надається на безповоротній основі фізичним особам та суб’єктам господарювання, за наявні в поточному році від 10 до 300 бджолосімей у розмірі 200 гривень за бджолосім’ю. У разі наявності більше ніж 300 максимальний розмір дотації становить 60 000 гривень одному отримувачу.

  Для отримання дотації за бджолосім’ї фізичні особи та суб’єкти господарювання, які є власниками бджолосімей, подають за місцезнаходженням пасіки до відповідної сільської, селищної, міської ради або ради об’єднаної територіальної громади (далі — органи місцевого самоврядування) до 1 жовтня поточного року такі документи:

- копію ветеринарно-санітарного паспорта пасіки;

- копію рішення про державну реєстрацію потужності;

- копію довідки про відкриття поточного рахунка, виданої банком (суб’єкти господарювання);

- копію довідки або договору про відкриття рахунка в банку (фізичні особи);

- копію паспорта громадянина України (фізичні особи);

- довідку, чинну на дату подання заявки, про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, у паперовій або електронній формі (суб’єкти господарювання);

- копію звіту про виробництво продукції тваринництва та кількість сільськогосподарських тварин (форма 24-сг) на останню звітну дату на момент подання документів (суб’єкти господарювання, які є юридичними особами);

- довідку, видану органом місцевого самоврядування, про реєстрацію пасіки із зазначенням кількості наявних бджолосімей на останню звітну дату на момент подання документів (фізичні особи та фізичні особи — підприємці, зокрема сімейні фермерські господарства).

  Відомість надається Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації ( м. Вінниця, вул. Соборна 15а).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора