Пошук

ОГОЛОШЕННЯ щодо необхідності подачі інформації суб’єктами аквакультури (юридичних чи фізичних осіб, які здійснюють рибогосподарську діяльність у сфері аквакультури) до Управління Державного агентства рибного господарства у Вінницькій області

Дата: 02.09.2020 10:11
Кількість переглядів: 397

 

ОГОЛОШЕННЯ

щодо необхідності подачі інформації суб’єктами аквакультури (юридичних чи фізичних осіб, які здійснюють рибогосподарську діяльність у сфері аквакультури) до Управління Державного агентства рибного господарства у Вінницькій області

 

             З метою інформаційного забезпечення моніторингу сучасного стану, планування, організації і здійснення заходів щодо охорони водних біоресурсів, їх раціонального використання та відновлення, контролю за одержанням достовірної інформації про обсяги використання водних біоресурсів, контролю за цільовим використанням водних об’єктів створюється Державний реєстр рибогосподарських водних об’єктів (їх частин).

Дорученням т.в.о. Голови Державного агентства рибного господарства України від 14.08.2020 р. № 47 зобов’язано територіальні органи Держрибагентства до 14.09.2020 року забезпечити збір інформації від суб’єктів аквакультури та користувачів водних біоресурсів згідно з додатками 1 та 2 (додаються).

Для подачі інформації юридичним чи фізичним особам, які здійснюють рибогосподарську діяльність у сфері аквакультури на території Немирівської міської об’єднаної територіальної громади необхідно звертатись до Управління Державного агентства рибного господарства у Вінницькій області за адресою: м. Вінниця, пров. Селянський, 9 (т. (0432) 67-12-34 та (0432) 67-12-40).

 

З повагою,

 

Заступник міського голови

з питань діяльності виконавчих органів ради                    Торохтій М.В.

 

 

Додатки

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора