Пошук

УСТАНОВЧІ ЗБОРИ ПО ФОРМУВАННЮ МОЛОДІЖНОЇ РАДИ НЕМИРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 07.09.2020 17:02
Кількість переглядів: 1230

Фото без опису

    7 вересня 2020 року стало важливою датою для нашої громади, оскільки саме цього дня відбулися установчі збори по формуванню складу Молодіжної ради Немирівської міської об’єднаної територіальної громади.

    На початку заходу заступник міського голови з гуманітарних питань Олександр Хіхлач зазначив, що створення Молодіжної ради дозволить місцевій молоді більш активно долучатися до вирішення питань соціально-економічного, політичного та культурного життя, визначити пріоритетні напрямки реалізації державної політики у молодіжній сфері на місцевому рівні, побажав всім успіхів, натхнення та ідей для втілення та реалізації різних проєктів.

    До складу Молодіжної ради увійшли 17 представників громади віком від 14 до 35 років, які виявили бажання працювати на користь нашої громади та подали заяви на участь в установчих зборах.

    Результати голосування запротокольовано робочими органами установчих зборів, та буде оприлюднений на офіційному вебсайті Немирівської міської ради протягом трьох робочих днів та затверджений склад молодіжної ради.

    Сподіваємося, що робота Молодіжної ради сприятиме розвитку та дозвіллю молоді та буде активно долучатись до життя громади.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора