Пошук

ХВОРИХ НА COVID-19 ЛІКУВАТИМУТЬ У НЕМИРІВСЬКІЙ МІСЬКІЙ ЛІКАРНІ

Дата: 11.09.2020 15:45
Кількість переглядів: 3835

Фото без опису

   У зв’язку з перенавантаженням лікарень області, у КНП «Немирівська міська лікарня»  буде облаштовано місця для лікування хворих на корона вірус. Для цього на 58 (позачерговій) сесії Немирівської міської ради 1 скликання, яка відбулася 11 вересня, затверджено програму та план розвитку й фінансової підтримки КНП «Немирівська міська лікарня» на 2020 рік. Мета програми – поліпшення фінансового забезпечення, розвитку та підтримки комунального некомерційного підприємства. Для реалізації Програми на 2020 рік потрібно виділити понад 5.5 млн. грн. Ці кошти буде витрачено на придбання для лікарні медичного обладнання, забезпечення якісної допомоги хворим з COVID-19 у стаціонарних відділеннях лікарні. Зокрема, буде придбано аналізатори ІФА для діагностики інфекційних захворювань, кисневу станцію, двоканальний автоматичний коагулометр, кисневі концентратори, деструктори, низькотемпературний холодильник, підіймач важких хворих, придбання помпи для ентерального харчування, ЕКГ апарату «Юкард-100», на нове будівництво системи кисне забезпечення інфекційного відділення. Також для лікарні буде придбано легковий автомобіль, оплачено енергоносії, створено тримісячний запас засобів індивідуального захисту.

   В лікарні буде здійснюватися обов’язкове тестування усіх хворих на COVID-19, які отримують стаціонарну допомогу в КНП «Немирівська міська лікарня».

   Уже передбачено на сплату спожитих енергоносіїв та комунальних послуг з бюджету Немирівської ОТГ – 1918.2 тис. грн.. на забезпечення працівників лікарні засобами індивідуального захисту – 100.0 тис. грн.., покращення матеріальної бази – 1264.2 тис. грн..


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора