Пошук

Зустріч міського голови з учнями Немирівського НВК №2

Дата: 18.10.2017 15:45
Кількість переглядів: 1055

Фото без опису
 
 
   
 
   
 
18 жовтня відбулася зустріч міського голови Віктора Качура з учнями 10 класів та представниками педагогічного колективу Немирівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 – ліцей» в приміщенні центральної районної бібліотеки.

   Метою зустрічі було ознайомлення учнів з механізмом місцевого самоврядування та особливостями роботи Немирівської міської об’єднаної територіальної громади, залучення їх до активної участі в громадському житті.

   Віктор Миколайович ознайомив учнів та педагогів з принципом формування та діяльності міської ради  і депутатського корпусу, основними функціями,  формуванням бюджету, перспективними планами розвитку громади. Зокрема, міський голова акцентував свою увагу на питанні децентралізації в Україні та закликав учнів брати активну участь у громадському житті. Адже саме від молодого покоління залежить майбутнє нашого міста та громади.

   Насамкінець присутні подякували за теплу зустріч, висвітлену інформацію та підкреслили, що дізналися для себе багато нового з діяльності міської ради. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора