Пошук

НЕМИРІВСЬКА МІСЬКА РАДА ВИДІЛИЛА КОШТИ НА НОВИЙ АВТОМОБІЛЬ ДЛЯ МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ПМСД

Дата: 15.03.2018 15:48
Кількість переглядів: 1275

Фото без опису

 

 

Про те, що автомобіль давно перестав бути розкішшю, відомо кожному. Він виручає в багатьох  життєвих ситуаціях.  Особливо в тих, де на кожне людське здоров’я  або й життя, рахунок іде на хвилини.

Саме усвідомлення цієї істини і спонукало Немирівську міську раду  підтримати звернення адміністрації Немирівського міського Центру ПМСД щодо виділення коштів на придбання автомобіля для забезпечення регулярних виїздів лікарів Центру для обслуговування сільського населення.

Після проведення всіх юридичних процедур, 15.03.2018 року, транспортний засіб поповнив малочисельний  автопарк закладу. І вже готовий  виконувати свою місію – наближувати якісну медичну допомогу у кожне село, до кожного мешканця громади. 

 «На наступній сесії ми винесемо питання про виділення коштів на ще один автомобіль для міського Центру ПМСД. Це дасть можливість оперативно реагувати на всі виклики і  своєчасно надавати невідкладну допомогу  не лише жителям міста Немирів, а й усіх сіл об’єднаної громади», - зазначив Віктор Качур.   



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора