Пошук

ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ ПО ФОРМУВАННЮ БЮДЖЕТУ НА 2021 РІК

Дата: 16.09.2020 15:16
Кількість переглядів: 1975

Фото без опису

   Формування проєкту бюджету Немирівської міської об’єднаної територіальної громади на 2021 рік розпочато із засідання Робочої групи, створеної рішенням виконавчого комітету Немирівської міської ради від 20 серпня 2020 року №278.
   Засідання відбулось за участі міського голови Віктора Качура, заступників міського голови, керівників структурних підрозділів міської ради, представників територіальних громад, які відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 06.05.2020 р. №512-р «Про затвердження перспективного плану формування територій громад Вінницької області» включено до складу Немирівської міської об’єднаної територіальної громади.
   Голова Робочої групи Микола Торохтій, заступник голови Робочої групи Лариса Кушко, заступник міського голови з гуманітарних питань Олександр Хіхлач, начальник фінансового управління міської ради Оксана Троян наголосили на необхідності чіткої й злагодженої співпраці між усіма учасниками бюджетного процесу задля досягнення збалансованого розвитку територій, що увійдуть до складу об’єднаної територіальної громади.
   Одним із пріоритетів формування проєкту бюджету міський голова Віктор Качур назвав урахування думки мешканців громади. Тому в.о. старост населених пунктів нашої громади та сільським головам територіальних громад, що мають увійти до складу громади, запропоновано подавати пропозиції до проєкту бюджету громади на 2021 рік, місцевих програм та Програми соціально – економічного розвитку громади у новому форматі на підставі Пропозицій до проєкту бюджету Немирівської міської об’єднаної територіальної громади на 2021 рік, заповнених у письмовому вигляді за формою, наведеною за посиланням 
https://nemyriv-mrada.gov.ua/formuvannya-bjudzhetu-gromadi-15-28-57-16-09-2020/, також пропозиції можна надіслати на поштову адресу: вул.Соборна,26, м.Немирів, 22800 або у сканованому вигляді на електронну адресу Немирівської міської ради nemyrivotg@gmail.com.
   Просимо усіх мешканців громади долучитись до процесу формування проекту бюджету громади на наступний рік.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора