Пошук

РОБОЧА ГРУПА ПО ФОРМУВАННЮ ПРОЄКТУ БЮДЖЕТУ ОТГ НА 2021 РІК ПРОДОВЖУЄ РОБОТУ

Дата: 18.09.2020 13:54
Кількість переглядів: 1415

Фото без опису

   17 вересня 2020 року було продовжено засідання Робочої групи по формуванню проєкту бюджету Немирівської міської об’єднаної територіальної громади на 2021 рік (далі – Робоча група).
   До складу Немирівської міської об’єднаної територіальної громади мають додатково увійти Боблівська, Бондурівська, Великобушинська, Воробіївська, Зарудинецька, Криковецька, Кудлаївська, Муховецька, Подільська, Рубанська, Сокілецька, Чуківська сільські ради, сільські ради, що раніше увійшли до складу Ковалівської ОТГ– Головеньківська, Ковалівська, Сподахівська. Всього до складу Немирівської об’єднаної територіальної громади увійдуть 20 колишніх сільських рад та Немирівська міська рада, які об’єднують 52 населених пункти та 29 013 жителів.
   За результатами засідань Робочої групи рекомендовано сільським головам територіальних громад, що в майбутньому мають увійти до складу Немирівської міської об’єднаної територіальної громади, надати соціальні паспорти громад, пропозиції щодо заходів, які мають бути включені до проєктів місцевих програм на 2021 рік з обґрунтуванням на підставі Пропозицій до проєкту бюджету Немирівської міської ОТГ на 2021 рік від мешканців громад у термін до 10 жовтня 2020 року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора