Пошук

УТВОРЕНО УПРАВЛІННЯ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ

Дата: 09.10.2020 09:23
Кількість переглядів: 1934

   Рішенням 60 (позачергової) сесії Немирівської міської ради 1 скликання, яка відбулася 08.10.2020 року, створено відділ соціального захисту населення виконавчого апарату Немирівької міської ради та запроваджено надання адміністративних послуг соціального характеру (різних видів соціальних допомог та житлових субсидій). Затверджено Положення про відділ.

     Спеціалісти відділу надаватимуть доступні  та якісні консультації щодо набуття права на отримання соціальних послуг, допомогу при оформлені заяви та повного пакету документів для отримання всіх видів державних соціальних допомог та житлових субсидій а також інформуватимуть населення Немирівської об’єднаної громади  щодо змін у чинному законодавстві в межах компетенції.

    Новостворений відділ  через ЦНАП  забезпечить можливість  отримати понад 4,5 тис. соціально незахищеним жителям громади різні види соціальних послуг та пом’якшить соціальну напругу, пов’язану з негативним впливом фінансово – економічної кризи, допоможе відчути реальну допомогу з боку місцевої влади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора