Пошук

ГРАМОТУ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ВРУЧИЛИ ЮРІЮ КУШКО

Дата: 19.10.2020 10:57
Кількість переглядів: 894

Фото без опису

   Сьогодні, 19 жовтня, почесним гостем колективу  Немирівської міської ради був ветеран війни на сході України полковник Юрій Володимирович Кушко - один із 168 учасників бойових дій Немирівської громади. За особисту мужність та героїзм, проявлені у захисті державного суверенітету і і територіальної цілісності України та з нагоди Дня захисника України, міський голова Віктор Качур нагородив нашого Героя Грамотою виконавчого комітету Немирівської міської ради.

   Юрій Кушко протягом 2015 – 2018 років приймав безпосередню участь в проведенні антитерористичної операції на території Донецької та Луганської області. Службу проходив біля лінії зіткнення в районі таких населених пунктів, як Золоте, Попасна, Трьохізбенка, Станиця Луганська, Новолуганське, Верхньоторецьке.

    На даний час знову проходить службу  в районі проведення  операції об’єднаних сил на території Донецької та Луганської області.

   Полковник подякував міському голові і колективу за нагороду та зазначив, що був приємно здивований, що за останніх 8 місяців його відсутності в рідному місті Немирівська міська ОТГ зазнала значних позитивних змін. Немає сумніву, сказав він, що такого успіху було досягнуто завдяки професійній діяльності колективу міської ради на чолі з Віктором Качуром, які не словом а ділом за такий короткий термін попрацювали в напрямку покращення соціально-побутового устрою жителів громади. Та зазначив, що сильна громада – це перш за все робота професіоналів, які своїми знаннями та досвідом принесли позитивний результат.

    Крім того, Юрій Володимирович побажав продовжувати об’єднувати громаду, бо тільки в об’єднанні є сила, тільки спільними і злагодженими зусиллями досягаються високі результати праці. Роки, проведені в зоні АТО показали, що ніхто ще не виграв від війни та не виграє і тільки сильні духом люди, які можуть стати вище своїх амбіцій, можуть об’єднати різні верстви населення (підприємців, фермерів), для досягнення спільної мети – розвитку громади та подальших перемог. Юрій Кушко побажав усьому колективу Немирівської міської ОТГ продовжувати проводити професійну діяльність та щиро від душі допомагати  різним верствам населення. А він і його сильні духом бойові побратими,  стійко стоятимуть на захисті державних кордонів.

   На фото: міський голова Віктор Качур вручає Грамоту Юрію Кушко; знову в колі сім’ї – з дружиною Ларисою Петрівною та сином Ростиславом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора