Пошук

З МІСЦЕВОГО БЮДЖЕТУ СТРАХУВАТИМУТЬ МЕДИКІВ НА ВИПАДОК ІНФІКУВАННЯ КОРОНАВІРУСОМ

Дата: 26.11.2020 14:40
Кількість переглядів: 476

Фото без опису

   64 (позачергова) сесія Немирівської міської ради 1 скликання, яка відбулася 26 листопада 2020 року, була останньою у нинішньому своєму складі. Вона розглянула ряд важливих питань. Зокрема, внесено зміни до Програми розвитку та фінансової підтримки міської лікарні, якими передбачено страхування з місцевого бюджету медичних працівників, які надають стаціонарну допомогу пацієнтам з СOVID – 19, на випадок інфікування коронавірусом – в сумі 71 365,00 грн.

   Затверджено Програму фінансової підтримки діяльності громадських ветеранських організацій Немирівської ОТГ на 2021 – 2023 роки. Ветеранські організації проводитимуть заходи за кошти з місцевого бюджету.

    Вирішено також з 1 січня 2021 року на 100% звільнити від плати за харчування у закладах дошкільної освіти дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають під опікою і виховуються в сім'яхдітей з інвалідністю; дітей із сімей, де на утриманні знаходиться дитина з інвалідністю; дітейчиї батьки беруть участь в Антитерористичній операції, дітей із сімей, що отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям». Також з 1 січня 2021 року на 50% буде зменшено розмір плати батькам або особам, які їх замінюють, за харчування дітей, у сім'ях яких троє і більше дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора