Пошук

ДО УВАГИ ОТРИМУВАЧІВ ЖИТЛОВОЇ СУБСИДІЇ НА ОПЛАТУ ЖИТЛОВО - КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ ТА НА ПРИДБАННЯ СКРАПЛЕНОГО ГАЗУ, ТВЕРДОГО ТА РІДКОГО ПІЧНОГО ПОБУТОВОГО ПАЛИВА У 2021 РОЦІ.

Дата: 20.01.2021 14:52
Кількість переглядів: 620

ДО УВАГИ ОТРИМУВАЧІВ ЖИТЛОВОЇ СУБСИДІЇ НА ОПЛАТУ ЖИТЛОВО - КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ ТА НА ПРИДБАННЯ СКРАПЛЕНОГО ГАЗУ, ТВЕРДОГО ТА РІДКОГО ПІЧНОГО ПОБУТОВОГО ПАЛИВА У 2021 РОЦІ.

Кожен громадянин України має право на достатній життєвий рівень для себе і своєї сім’ї, що включає достатнє харчування, одяг, житло. Забезпечення соціального захисту громадян, зокрема, у сфері житлово-комунальних послуг — один із основних принципів державної політики.

Умови призначення та порядок надання громадянам субсидії готівкою на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива визначаються “Положенням про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива”, яке затверджено постановою кабінетом Міністрів України від 28 жовтня 1995 р.

Отримати субсидію  готівкою  на  придбання  скрапленого  газу,  твердого та рідкого пічного побутового палива мають право громадяни,  які  проживають  у  житлових  приміщеннях (будинках), в частині   оплати   ними  придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива.

Субсидія  на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива   призначається   у   разі,   коли  житлове  приміщення  не забезпечується електро-, тепло- або газопостачанням для опалення.

Житлові субсидії призначаються за наявності різниці між розміром плати за житлово-комунальні послуги, скраплений газ, тверде та рідке пічне побутове паливо за встановленими нормами споживання, які надаються відповідно до чинного законодавства, і обсягом визначеного Кабінетом Міністрів України обов’язкового відсотка платежу.

Субсидія  для придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного  побутового  палива  призначається один раз на календарний рік за особистим зверненням громадян. Звертатися необхідно до уповноважених осіб сільських рад та в управління соціального захисту населення Немирівської міської ради за адресою: вул. Соборна,26 м. Немирів.

Для надання субсидії на тверде паливо жителям територіальної громади необхідно подати:

— заяву (встановленого зразка);

— декларацію про доходи всіх членів домогосподарства та інших членів сімей, які не зареєстровані за вказаною адресою;

— акт обстеження матеріально-побутових умов домогосподарства (якщо є потреба).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора