Пошук

Шановні власники та землекористувачі земельних ділянок

Дата: 21.01.2021 16:33
Кількість переглядів: 766

              Шановні власники та землекористувачі земельних ділянок

 Наближається термін подання податкової звітності із плати за землю на 2021 рік власниками землі та землекористувачами. Податкову декларацію із земельного податку та з орендної плати за земельні ділянки державної та комунальної власності подають юридичні особи та фізичні особи — підприємці, які самостійно обчислюють суму податкового зобов’язання на підставі даних державного земельного кадастру. Порядок оподаткування земельним податком регулюється розділом XIII Податкового кодексу України. Платники плати за землю (крім фізичних осіб) самостійно обчислюють суму податку щороку станом на 1 січня і не пізніше 20 лютого поточного року подають до відповідного контролюючого органу за місцезнаходженням земельної ділянки податкову декларацію на поточний рік за формою, встановленою у порядку, передбаченому статтею 46 Податкового Кодексу, з розбивкою річної суми рівними частками за місяцями.  

Зазначаєм. що рішенням 53 ( позачергової) сесії Немирівської міської ради 1 скликання  № 1396 від 07 травня 2020 року затверджено технічну документацію з  нормативної грошової оцінки земель населеного пункту м. Немирів  Вінницької області,  введенням у дію з 01.01.2021 року.

 Податкові декларації з плати за землю платниками земельного податку і орендної плати обчислюються на підставі витягів з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельних ділянок.

Дякуємо за порозуміння!

             


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора