Пошук

КОНКУРС «БЛАГОДІЙНА УКРАЇНА» – ПРЕКРАСНИЙ ШАНС ВШАНУВАТИ БЛАГОДІЙНИКІВ

Дата: 25.01.2021 10:06
Кількість переглядів: 295

Фото без опису

   Національний конкурс «Благодійна Україна» - це єдиний діючий загальнонаціональний проект з відзначення кращих благодійників та найефективніших благодійних ініціатив  в українському  суспільному просторі. Конкурс є знаковою подією  у благодійному житті нашої країни. За його підсумком кращих благодійників, волонтерів  і меценатів  країни, найефективніші доброчинні ініціативи  відзначають  унікальною нагородою «Ангелом добра».

       Засновником Національний конкурс «Благодійна Україна»  є Асоціація благодійників України.

       Старт нового етапу Національного конкурсу «Благодійна Україна - 2020» розпочався на початку листопада 2020 року. Останній термін подачі заявок для участі  в конкурсі – 1 березня 2021 року. Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги  та будь- які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, органів місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства, зацікавлені  в розвитку та популяризації благодійних ініціатив.

      Переможець буде оголошений на церемонії нагородження, що відбудеться навесні 2021 року у Києві.  Відзнака переможця Національного конкурсу «Благодійна Україна» - унікальна бурштинова статуетка «Ангел добра». Лауреати, які посядуть  друге та третє місце нагороджуються спеціальними дипломами.

       Додаткову інформацію про конкурс можна отримати на офіційному сайті www.blagoukraine.org або в Оргкомітеті конкурсу. Відповідальна особа: виконавча директорка Асоціації благодійників України – Оксана Лобко, контактний телефон 0671640411, e-mail: konkurs.blago@gmail.com.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора