Пошук

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ ПРО ЗАХВОРЮВАННІСТЬ НА "COVID-19" У НЕМИРІВСЬКІЙ МІСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ

Дата: 04.02.2021 09:58
Кількість переглядів: 329

Фото без опису

        В 2020 році у Немирівській   територіальний громаді  зареєстровано 404 хворих   на СOVID- 19 (середньомісячний показник-45), в т.ч зареєстровано 1 повторний випадок.

       З початку січня 2021р в Територіальній громаді   зареєстровано 109  хворих  на СOVID-19  Вісім чоловік було госпіталізовано, захворіло двоє дітей.

       Впродовж 3-го тижня (з 20 по 27 січня) 2021 року за оперативними даними в Територіальній громаді зареєстровано 47 хворих на СOVID- 19 .

      Нагадуємо, що одним із ефективних засобів профілактики СOVID-19  є  самоізоляція і виконання  рекомендацій МОЗ.

      Щоб уберегтись від інфікування  тримайте дистанцію не менше ніж 1,5 метра від людей з симптомами ГРВІ.  Не торкайтеся свого обличчя руками. Особливо уникайте доторків до очей, носа та рота, оскільки через них  вірус найлегше  проникає в   організм.  Також обов’язковим є використання   медичних масок , або респіраторів, а саме:

           - коли ви доглядаєте за людиною  з підозрою на інфекцію СOVID-19;

           - якщо кашляєте і чхаєте;

           - в громадський приміщеннях;

           - в громадському транспорті.

       Під час приготування їжі термічно обробляйте продукти.  Ретельно мийте руки теплою водою з милом протягом 20-40 секунд.  Якщо немає можливості помити руки  обробіть їх антисептиком із вмістом спирту щонайменше 60%. Під час  кашлю та  чхання прикривайте ніс і рот не долонею, а   згином ліктя чи одноразовою серветкою.

      За інформацією  відокремленого структурного підрозділу Немирівського відділу лабораторних досліджень


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора