Пошук

ВІДБУЛИСЬ ЗАХОДИ З НАГОДИ ДНЯ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ ТА 32-Ї РІЧНИЦІ ВИВЕДЕННЯ ВІЙСЬК З АФГАНІСТАНУ

Дата: 15.02.2021 16:16
Кількість переглядів: 1414

Фото без опису

     Відповідно до Указу Президента України від 11.02.2004 року №180/2004, 15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. В ці пам'ятні лютневі дні по всій Україні зустрічаються рідні, друзі, щоб вшанувати пам'ять кожного зі своїх земляків, воїнів-афганців, які не повернулися додому.

   Сьогодні, 15 лютого, в Немирівському будинку культури  відбулися  урочистості з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ї річниці виведення військ з Афганістану. В заході взяли участь заступник  міського голови  з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Хіхлач, голова Немирівської районної спілки ветеранів війни в Афганістані Іван Ліщишин, представники  органів місцевого самоврядування, громадських об’єднань та мешканці міста.  Від гостей звучали слова подяки  воїнам за мужність і відвагу, вірність присязі та гідне виконання громадянського обов’язку,  побажання  мирного неба, здоров’я, благополуччя та родинного затишку.

      За мужність і патріотизм проявлені при виконанні службових обов'язків, активну громадянську свідомість, почесними грамотами   Немирівської міської ради нагороджено учасників бойових дій в Афганістані.

   Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять тих, хто ціною свого життя залишився вірний військовій присязі та виконав свій громадянський обов’язок.

   По завершенні заходу,  відбулась церемонія покладання  квітів до пам'ятника загиблим воїнам Афганістану.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора