Пошук

ВІДБУЛАСЬ ОНЛАЙН-КОНФЕРЕНЦІЯ МОЛОДІЖНОЇ РАДИ З КООРДИНАТОРКОЮ ОБЛАСНОГО ПРОЄКТУ «МОЛОДІЖНИЙ КОНГРЕС ВІННИЧЧИНИ» МАРИНОЮ ОСТАПЕНКО

Дата: 23.02.2021 16:08
Кількість переглядів: 459

Фото без опису

       23 лютого, найактивніші члени  Молодіжної Ради зустрілися в онлайн-форматі з координаторкою обласного проєкту «Молодіжний Конгрес Вінниччини» Мариною Остапенко для обміну досвідом та напрацювань для майбутнього Конгресу. На зустрічі обговорилися особливості активізації та розвитку молоді, реалізації якісної молодіжної політики. Марія Остапенко наголосила на можливостях Молодіжної Ради просувати і реалізовувати свої ідеї, важливості самореалізації та співпраці з молодіжними радами інших громад.

     Молодіжна Рада Немирівської міської ради на сьогодні вже має  затверджену Програму розвитку молодіжної політики на основі Державної соціальної програми «Молодь України». Також членом Молодіжної Ради Тетяною Штомпель розроблено проєкт створення молодіжного простору «Picasso», який зайняв провідну позицію на конкурсі «Бюджет громадських ініціатив». В планах на майбутнє молодь ініціюватиме залучення спікерів для проведення навчальних тренінгів на різну тематику.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора