Пошук

ВОЛОНТЕРСТВО ЗАДЛЯ БЕЗПЕКИ СУСПІЛЬСТВА

Дата: 25.02.2021 20:50
Кількість переглядів: 997

Фото без опису

    Не питай, що Україна зробила для тебе! Запитай себе, що ти зробив для України?» - саме за цим принципом діють волонтери. Волонтерська діяльність – це велика соціальна відповідальність та певний ризик.

   Волонтер пробації – це особа, яка покликана на сприяння у виконанні завдань пов’язаних з здійсненням нагляду та проведенням соціально-виховної роботи з клієнтами пробації.     

    25 лютого 2021 року, Немирівський районний відділ філії Державної установи «Центр пробації» у Вінницькій області, залучився підтримкою та допомогою енергійних, цілеспрямованих, рішучих, ініціативних та комунікативних волонтерів  Христини Зозулі та Ольги Гавриленко, які виявили бажання та підписали договори про співпрацю. Волонтери зголосилися допомогти у виправленні та ресоціалізації клієнтів пробації, поповнивши ряди волонтерства.

    До волонтерства можуть бути допущенні виключно громадяни, які мають навички вирішення конфліктних ситуацій та бажання допомогти іншим у вирішенні їх проблем.

     Волонтери стверджують: «Головне змінити цей світ на краще та діяти, задля безпеки нашого суспільства»!

 

Інформація надана Немирівським районним відділом філії Державної установи «Центр пробації» у Вінницькій області.  Наталія Середа

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора