Пошук

В УКРАЇНІ 14 БЕРЕЗНЯ ВІДЗНАЧАЄТЬСЯ ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО ДОБРОВОЛЬЦЯ.

Дата: 13.03.2021 18:03
Кількість переглядів: 780

Фото без опису

     Рішення про його відзначення було прийнято 17 січня 2017 року  Постановою № 1822 Верховної Ради України «Про встановлення Дня українського добровольця».

     З метою зміцнення патріотичного духу в суспільстві, підвищення суспільної уваги і турботи про учасників добровольчих формування  відзначення Дня Українського добровольця було винесено на державний рівень.

    Це свято справжніх патріотів. Людей, котрі свідомо, за покликом серця  в скрутний для своє держави час стали на захист її суверенітету та територіальної цілісності і разом зі Збройними Силами зуміли зупинити ворога.

   Сьогодні велика частина добровольців продовжує захищати нашу країну вже у лавах української армії. Самовідданою службою вони постійно доводять, що неможливо перемогти тих, хто готовий за Україну та її народ віддати найдорожче – своє життя.

    Ми  схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих героїв – добровольців, яким не судилось повернутись до рідних домівок. Вони назавджи залишаться в нашій пам'яті! 

    Висловлюємо подяку  усім, хто ніс і несе військову службу, захищає Батьківщину, ризикуючи здоров'ям та життям. Ваша стійкість, витримка та  самовіддане служіння українському народу гідне для наслідування прийдешніми поколіннями. Бажаємо вам міцного здоров’я, незламного духу, родинного добробуту, оптимізму, мудрих рішень та нових звершень у благородній справі служіння Україні та її народові!  І нехай на нашій землі запанує мир!

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора