Пошук

Повідомляємо, що в Україні діє соціальний проєкт «Допомога поруч», запроваджений Міністерством соціальної політики України!!!

Дата: 17.03.2021 09:58
Кількість переглядів: 3504

Фото без опису

Повідомляємо, що в Україні діє

соціальний проєкт «Допомога поруч», запроваджений Міністерством соціальної політики України!!!

?З метою допомоги вразливим категоріям громадян функціонує інформаційна платформа «Допомога поруч» та працює «гаряча» телефонна лінія, на яку можуть звернутися громадяни, які потрапили в складні життєві обставини і потребують невідкладної допомоги.

????Телефон «гарячої лінії» для мешканців Вінницької області 0??8??0??0?? 2??1??6?? 4??3?? 3??0.

????Інформаційна платформа покликана допомогти тим, кому потрібна турбота. Кожен може зробити заявку про того, кому потрібна допомога. ??????????????????????????

Всі небайдужі: бізнес, волонтери, благодійники, громадські організації, Уряд і місцева влада, всі разом повинні допомагати людям!????

????Інформаційна платформа «Допомога поруч» розміщена за посиланням https://dopomoga.msp.gov.ua.

?Щодня на інформаційній платформі «Допомога поруч» розміщуються:

- інформації про потреби одиноких громадян похилого віку, осіб з інвалідністю, сімей з дітьми, зокрема з дітьми з інвалідністю, в основних продуктах харчування, засобах особистої гігієни, побутової хімії для їх життєзабезпечення, в транспортних послугах для доставки зазначеної допомоги, в довезенні соціальних робітників, соціальних працівників, фахівців із соціальної роботи для надання послуг громадянам;

- звіт про надання допомоги одиноким громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, сім’ям з дітьми, зокрема з дітьми з інвалідністю.

????Закликаємо усіх небайдужих, в межах своїх можливостей, надавати допомогу тим, хто цього потребує.

Пропонуємо переглянути відеоролик за посиланням: https://youtu.be/iAvuTNC2lvE.

????Якщо Ви підприємець, благодійник, волонтер або просто небайдужа людина - Ви можете допомогти громадянам за допомогою інформаційної платформи «Допомога поруч»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора