Пошук

МОБІЛЬНИЙ ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ ДЛЯ НЕМИРІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 19.03.2021 11:06
Кількість переглядів: 1599

Фото без опису

    18 березня  у Києві представники Європейського Союзу, посольства Швеції  та Уряду України передали ключі від мобільного ЦНАП міському голові Віктору Качуру.

    Мобільний ЦНАП – це спеціальне авто, облаштоване для двох адміністраторів та трьох відвідувачів, яке  працює  в форматі повноцінного  офісу ЦНАП та надає послуги в форматі «єдиного вікна» тим, хто не може отримати послугу у ЦНАП або онлайн. ЦНАП на колесах  обладнаний мобільною валізою для отримання послуг вдома, облаштований пандусом, кондиціонером та системою обігріву, відеоспостереженням, необхідною офісною технікою та POS- терміналом.

     Новий мобільний ЦНАП розширить територію надання адміністративних послуг для населення, його послугами зможуть скористатись жителі 52 населених пунктів, які увійшли до складу Немирівської міської територіальної громади. Завдяки мобільному ЦНАП  люди похилого віку, представники маломобільних верств населення та жителі віддалених куточків нашої громади зможуть  отримати послуги вдома. Мобільний ЦНАП працюватиме згідно затвердженого графіку виїздів та маршрутів.

    Мобільні ЦНАП, створені за підтримки Програми ЄС "U-LEAD з Європою".

Фото без опису  Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора