Пошук

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад працівників виконавчого апарату Немирівської міської ради

Дата: 22.03.2021 10:37
Кількість переглядів: 600

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення  конкурсу  на  заміщення  вакантних  посад 

працівників виконавчого  апарату  Немирівської міської ради

 

Відповідно до розпорядження міського голови від 22.03.2021 року №147-РК-О  Немирівська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад працівників виконавчого апарату Немирівської міської ради:

- начальник юридичного відділу виконавчого апарату Немирівської міської ради;

-головний спеціаліст по роботі із звернень громадян загального відділу виконавчого апарату Немирівської міської ради;

-адміністратор відділу із забезпечення діяльності Центру надання адміністративних послуг виконавчого апарату Немирівської міської ради;

 

           До участі у конкурсі допускаються громадяни України, які мають:

 1.     Наявність громадянства України.

2.     Наявність повної вищої освіти відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста.

3.     Наявність стажу роботи за фахом в органах місцевого самоврядування (на державній службі), в бюджетних установах не менше 3-х років.

4.     Знання чинного законодавства з питань місцевого самоврядування, служби в органах місцевого самоврядування та державної служби.

5.     Вільне  володіння державною мовою.

6.     Володіння персональним комп`ютером.

 

Документи  приймаються протягом  30-ти календарних днів з дня  опублікування. Додаткова інформація щодо документів,  які необхідно подати  для участі у конкурсі, основних функціональних обов`язків, розміру  та умов оплати праці надається кадровою службою виконавчого апарату Немирівської  міської ради, м. Немирів, вул.Соборна,26,  тел.2-24-01.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора