Пошук

ПРОВОДИ ПРИЗОВНИКІВ ДО ЛАВ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Дата: 01.04.2021 18:28
Кількість переглядів: 2137

   Служба в Армії – це школа мужності, хоробрості і стійкості, особливого гартування волі та характеру, які залишаються у людини на все життя.

  01 квітня 2021 року в Немирівському районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки відбулись  проводи  призовників до лав Збройних Сил України та  засідання призовної комісії.

    Дана подія - завжди хвилююча і водночас урочиста мить: для призовників – знаменна початком служби у Збройних Силах України.

    Зі словами вітання і найкращими побажаннями перед новобранцями виступив міський голова Віктор Качур та побажав юнакам міцного здоров’я, успіхів, з честю виконати почесний обов’язок громадянина України, змужнілими і здоровими повернутися додому.

    «Служба у Збройних Силах нашої держави є відповідальною і почесною місією. Це перше найважче випробування в вашому житті, випробування на зрілість, мужність, твердість характеру. Впевнений, що перебування в армії надасть вам наснаги, витривалості та підвищення фізичного стану», - зазначив Віктор Качур.

      В ході урочистої церемонії міський голова вручив новобранцям подарунки.

    Із напутніми словами звернувся до призовників т.в.о. військового комісара Немирівського РТЦК та СП майор Медюк, зазначивши, що сьогодні ми проводжаємо найкращих призовників нашої громади, які проявили бажання служити в армії та побажав хлопці вправно опанувати військові знання, успішно здолати всі труднощі ратної служби, гідно виконати свій громадянський обов’язок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора