Пошук

МІТИНГ – РЕКВІЄМ З НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ 35-Х РОКОВИН АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС

Дата: 26.04.2021 14:25
Кількість переглядів: 1882

      Минають десятиліття після аварії на ЧАЕС, а біль не вщухає, тривога не покидає людей. Ще довго ми будемо відчувати на собі наслідки трагедії, ще довго чутимемо її дзвони. Вони лунають за тими, кого вже немає, хто заплатив за чиюсь помилку своїм здоров'ям, життям.

     В м. Немирів 26 квітня біля пам’ятного знаку на честь ліквідаторів катастрофи на Чорнобильській АЕС  відбувся мітинг – реквієм «Гірчить чорнобиль крізь роки» з нагоди 35 річниці Чорнобильської трагедії. Віддати шану загиблим прийшли представники Немирівської міської ради, громадських організацій, самі ліквідатори, рідні та близькі загиблих в наслідок вибуху на ЧАЕС.

     Немирівський міський голова В. М. Качур з величною шаною згадав усіх тих мужніх ліквідаторів, хто ризикував своїм життям та здоров'ям, захищаючи людство від згубного впливу радіації та подякував усім живим героям.

     Голова районної організації «Союз Чорнобиль Україна»  В. І. Печак розповів про той непростий період, коли жителі нашої громади самовіддано боролися із наслідками страшної катастрофи.

     Присутні вшанували пам'ять загиблих ліквідаторів хвилиною мовчання. По завершенню мітингу відбулося покладання квітів до пам’ятного знаку.

     Ми прагнемо, аби подібні трагедії більше ніколи не траплялися. Вічна і світла пам'ять жертвам Чорнобильської трагедії та низький уклін героям – ліквідаторам.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора