Пошук

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ У СПОРТИВНОМУ ФЕСТИВАЛІ “ТАТО, МАМА, Я — СПОРТИВНА СІМ’Я”

Дата: 05.05.2021 17:21
Кількість переглядів: 1193

Фото без опису

   

    14 травня 2021 року до Міжнародного Дня сім’ї о 14.00 годині  відбудеться  спортивний фестиваль «Тато, мама, я - спортивна сім‘я» на сучасному  мультифункціональному майданчику КЗ "Немирівський спортивний комплекс" в м. Немирів.
     Спортивне свято проводиться з метою залучення дітей шкільного віку та дорослих до занять фізичною культурою, пропаганди здорового способу життя, активізації змістовного сімейного дозвілля. 

    Фестиваль зміцнює та здружує членів сім’ї та об’єднує їх в спортивну родину, адже коли, як не зараз насолоджуватись весною, піднімати собі настрій і брати участь у крутих спортивних змаганнях.

     Ви тільки уявіть: чудовий яскравий стадіон, свіже повітря, цікаві естафети, здоровий азарт. Це все сімейний захід.

     За щоденними клопотами родинам не так вже часто випадає нагода разом провести час, дружно позмагатись і відчути себе єдиною командою.

 

   Зареєструватись достатньо просто! Потрібно лише заповнити заявку на участь у Відділі у справах сім’ї, молоді та спорту (вул.Гімназійна, 19, 3-й поверх, кабінет №303). Телефон для довідок: 097 336 89 75.

  Ставайте учасниками нашого заходу “Тато, мама, я — спортивна сім’я” і досягайте неймовірних вершин!

    Обіцяємо – буде цікаво, креативно та чесно! Не прогавте! Приєднуйтесь!

    Учасники змагань: батько, мати, дитина віком 10-12 років.

    Кожна родина має придумати назву та девіз своєї команди.

 Характер змагань: командні змагання.

 ПРОГРАМА ЗМАГАНЬ:

«Комбінована естафета» Змагається вся сім'я. Порядок виконання:  дитина, мама, тато.

За командою «Старт!» дитина з футбольним м'ячем в руках пробігає відстань 30м до позначки, оббігає її, повертається до лінії старту і передає м'яч мамі. Мама ставить м'яч між коліна та біжить по цій самій дистанції. Передає естафету і м'яч татові, який футбольними рухами веде м'яч по дистанції до фінішу. Фінішним часом є час, коли тато перетнув лінію фінішу.

Перемагає команда, яка швидше всіх виконала завдання. Якщо в двох і більше команд однаковий показник, перевага надається команді, де дитина молодша за віком.

«Стрибок в довжину» Змагається вся сім'я. Порядок виконання:  дитина, мама, тато.

Першою виконує стрибок в довжину дитина. З позначки, до якої дострибнула дитина, виконує свій стрибок мама. Завершує «сімейний» стрибок тато. Зафіксований показник і є результатом команди.

Перемагає команда, яка стрибнула найдальше і має найкращий показник. Якщо в двох і більше команд однаковий показник, перевага надається команді, де дитина молодша за віком.

«Переправа»

Тато біжить першим, оббігає стійку, прибігає на лінію старту, бере маму за руку, оббігають вдвох, а потім беруть за руку дитину і оббігають втрьох та повертаються на місце.

Перемагає команда, яка першою повернулась на місце старту.

Естафета «Стрибунці» 

Тато стрибає до стійки у мішку, назад біжить;

  • мама біжить до стійки, стрибаючи через скакалку, назад біжить;
  • дитина стрибає до стійки, сидячи на баскетбольному м’ячі, притримуючи його руками, назад біжить.

Естафета «Біжи обережно»
Учаснику кожної команди дають у руки ложку, в яку кладуть тенісну кульку. Ваше завдання: оббігти кругом, не випустивши кульки і не допомагати рукою. Повернутись на своє місце і передати ложку з кулькою іншому. Виграє команда, яка швидше справиться із завданням.

«Змійка»

Всім гравцям потрібно присісти , міцно взятись за талію і так пройти шлях навколо гімнастичної лави, повернутись на своє місце. Виграє та команда, яка не втратить учасників і швидше виконає завдання.

«Влучно в ціль»

 Змагання для мами. Учасниця стоїть за лінією старту. Тато стоїть на відповідній позначці та тримає обруч горизонтально. Учасниця має 5 м’ячів, які повинна закинути в обруч, а тато зловити обручем. Обруч дозволяється рухати тільки горизонтально.

Перемагає учасниця, яка першою закінчила вправу.

ПЕРЕМОЖЦІ ОТРИМАЮТЬ МАСУ ЗАДОВОЛЕНЯ ТА ЧУДОВІ ПОДАРУНКИ!!!

БУДЬТЕ АКТИВНИМИ ТА СПОРТИВНИМИ!!!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора