Пошук

Оголошення про оприлюднення проекту регуляторного акта «Про встановлення єдиного податку на території Немирівської міської територіальної громади»

Дата: 02.06.2021 16:22
Кількість переглядів: 802

«Про встановлення єдиного податку на території Немирівської міської територіальної громади»

   Відповідно до ст. 9.ст 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності  Немирівська міська рада повідомляє про оприлюднення  проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу проекту рішення  Немирівської міської   ради «Про встановлення єдиного податку на  території Немирівської міської територіальної громади».

   З проектом регуляторного акту можна ознайомитись на офіційному сайті Немирівської міської ради nemyriv-mrada.gov.ua в розділі  - регуляторна політика

   Даний проект рішення розроблений  відповідно до Закону України ««Про місцеве самоврядування в Україні», Податкового кодексу з метою законодавчого врегулювання справляння єдиного податку  та збільшення надходження коштів до бюджету.

   Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.

    Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі за адресою:

      22800, м. Немирів, вул.. Соборна, 26

на електронну адресу: nemyrivotg@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора