Пошук

Звернення від Управління розвитку територій та інфраструктури Немирівської міської ради до жителів територіальної громади!

Дата: 09.06.2021 11:21
Кількість переглядів: 1890

Фото без опису

    Шановні жителі Немирівської міської територіальної громади! 31 травня 2021 року закінчився двомісячник озеленення чистоти і благоустрою територій громади. Дякуємо усім за небайдуже ставлення до благоустрою територій населених пунктів, за підтримку та проведену роботу.

   Переконливо просимо Вас в подальшому не створювати стихійних сміттєзвалищ, не виносити траву, бур`ян, відходи будівельних матеріалів та інше сміття на територію загального користування та не здійснювати його спалювання.

        Також нагадуємо про необхідність косіння бур’яну та трави на прилеглих до домогосподарств та закріплених територіях. Саме скошування трави, необхідно здійснювати періодично, при досягненні трав’яним покровом висоти 10-15 см, залишаючи висоту 3-5 см. Скошена трава повинна бути прибрана протягом тієї ж доби, коли виконувались роботи з косіння.

    У разі недотримання вимог Правил благоустрою  винні особи будуть притягуватись до адміністративної відповідальності за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Нагадуємо, що сума штрафу складає від 340 до 1360 гривень для фізичних осіб та 850 до 1700 гривень для суб'єктів підприємницької діяльності.

      Тож будьмо порядними та свідомими жителями нашої територіальної громади, разом  створюймо собі належні умови для проживання та відпочинку.

 

 

З повагою,

Управління розвитку територій та

інфраструктури Немирівської міської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора