Пошук

ПРОЄКТ «МХП –ГРОМАДІ»

Дата: 01.07.2021 14:49
Кількість переглядів: 689

Фото без опису

У Немирівській територіальній громаді стартував соціальний проект «МХП – Громаді» за співпраці Немирівської міської ради та ПрАТ «Зернопродукт МХП», яким Благодійний фонд  БО «БФ «МХП –Громаді» готовий спів фінансувати у розмірі 70%, проекти, які направлені на покращення соціальної інфраструктури населених пунктів громади. 30 % проєкту фінансує міська рада. До проєкту також можуть долучатись фізичні та юридичні особи.

На разі розпочинається здійснення підготовчих робіт для поточного ремонту будівель Чуківської ЛАЗПСМ (амбулаторія) та Чуківського дошкільного навчального закладу «Колобок». Надалі плануються  такі проєкти в інших населених пунктах громади.

В рамках обласного  конкурсу Комфортні громади», в якому Немирівська міська рада отримала перемогу за проектом  на придбання медичного обладнання, благодійний фонд також долучився до співфінансування придбання медичного обладнання.

Немирівська міська рада  та Благодійний фонд  БО «БФ «МХП –Громаді» і надалі ставить за мету підтримувати різноманітні соціальні ініціативи громади.

Слідкуйте за розвитком даного соціального проекту та отримуйте можливість разом з нами брати  участь та розвивати громаду!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора