Пошук

НЕЙМОВІРНИЙ ІСТОРИЧНИЙ КВЕСТ, ШАХОВИЙ ТУРНІР І КІНОПОКАЗ ПРОСТО НЕБА - ТАКИМ ЗАПАМ’ЯТАВСЯ ДЕНЬ МОЛОДІ У НЕМИРІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 01.07.2021 16:12
Кількість переглядів: 2162

Фото без опису

В останню неділю червня в Україні традиційно відзначається День Молоді. У Немирові  святкування Дня молоді розпочалося з історичного квесту «Немирів крізь віки», який був розкинутий на 10 локаціях міста, на кожній з яких учасники здобували підказку до наступної та відгадували кодові слова, що вели до фінішу. У квесті прийняли участь чотири команди по п’ять учасників різного віку.

Любителі  шахів  змагалися у  відкритому турнірі, який урочисто відкрив міський голова Віктор Качур.

Продовжилось святкування Дня молоді переглядом кінофільму під відкритим небом. Гарячими напоями та смаколиками пригощалися усі  присутні. Неймовірно дружна атмосфера не залишила нікого байдужим, про що свідчить велика кількість вдячних глядачів та побажання зробити такі кінопокази традиційними.

За підсумками шахового турніру переможці нагороджені Грамотами міської ради та медалями, переможці квесту отримали сертифікати  та з нагоди Дня молоді Грамотами міської ради за особистий внесок у розвиток молодіжної політики  відзначено активну молодь громади.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора