Пошук

ЧОМУ ВИГІДНО НАЙМАТИ ПРАЦІВНИКІВ ОФІЦІЙНО?

Дата: 27.07.2021 22:18
Кількість переглядів: 308

Фото без опису

Маєте власний бізнес? Укладаючи трудові договори з працівниками, ви отримуєте безліч переваг: імідж соціально відповідальної компанії чи підприємця, можливість залучати інвестиції та кращих фахівців, виходити на нові ринки та чесно конкурувати за якістю послуг і ціною.

 

Вигоди вашого бізнесу від легальної зайнятості:

  • залучення кваліфікованих фахівців. Люди – найцінніший капітал вашого бізнесу. Працюючи відкрито, ви зможете проводити конкурси на вакансії. Офіційне працевлаштування, комфортні умови праці, соціальні гарантії, нормований робочий день, навчання та кар’єрний ріст – допоможуть вам залучити та втримати досвідчених фахівців.
  • краща  продуктивність праці. Задекларовані працівники задоволені та мотивовані. Вони працюють краще, рідше змінюють роботу, більш ініціативні, ніж не задекларовані працівники.
  • зменшення витрат. Обов’язок забезпечити гідні умови праці – у ваших інтересах. Адже ви уникаєте витрат та збитків через можливі зупинки виробництва, тривалу відсутність працівника на роботі, компенсації на лікування й реабілітацію, а також навчання нових працівників.
  • можливість залучати інвестиції. Прозорі та законослухняні бізнеси мають більше можливостей отримати кредити для розширення справи, знайти українських й іноземних партнерів і вийти на нові ринки.

         І останнє, але певно найцінніше, що ви отримуєте, працюючи легально – це імідж соціально відповідального бізнесу. Адже соціальна відповідальність – запорука високої репутації. Опитування свідчать, що споживачі готові платити більше за товари та послуги бізнесу, який опікується соціальними проблемами, надає гарантійне обслуговування.

         Працюйте чесно та відкрито заради власного процвітання!

 

 

Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора