Пошук

ПРОВЕЛИ АКЦІЮ ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ПРОТИДІЇ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ

Дата: 30.07.2021 14:20
Кількість переглядів: 1536

Фото без опису

2013 року Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй проголосила 30 липня Всесвітнім днем протидії торгівлі людьми, ключовим завданням якого є підвищення рівня поінформованості громадян про глобальну проблему торгівлі людьми та привернення уваги до тяжкого становища жінок, чоловіків і дітей, які постраждали від цього злочину.

30 липня о 10 годині Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Немирівської міської ради спільно із Службою у справах дітей, Управлінням соціального захисту населення, працівниками поліції та безоплатної правової допомоги  провели акцію «Людина – не товар» з роздачою інформаційно-просвітницьких буклетів «Торгівля людьми: це може трапитися з кожним». На заході було висвітлено хто може стати жертвами торгівлі людьми, в який спосіб люди потрапляють в тенета сучасних работорговців, з якою метою та в який спосіб експлуатуються ними, а також поінформовано про способи захистити себе та не потрапити в ситуації, пов’язані з торгівлею людьми.

Акція проводилася на центральній площі міста.

Захід продовжиться в суботу, 31 липня, о 21.00 на стадіоні спорткомплексу, де відбудеться трансляція документального фільму MTV EXIT «Життя на продаж», в якому проілюстровано три реальних історії українських мігрантів, що стали жертвами експлуатації за кордоном.

Роль ведучої виконала популярна співачка Джамала, завдяки відтворенню реальних подій та справжнім свідченням жертв показує глядачам страшні подробиці торгівлі людьми та навчає молодь, як можна залишитися у безпеці, обираючи роботу за кордоном.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора